🔥Happy Allstars II - Charity Fest!🔥

Her afslører vi løbende info omkring Happy Allstars II - Charity Fest!🎤

Hvem har sagt ja til at møde op:

Der vil være gengangere og nye acts!

Hvem skal have alle pengene? De skal deles ligeligt mellem 3 forskellige organisationer. De tre organisationer er: 

Happy Allstars II - Charity Fest! Betyder at denne gang samler vi ikke ind til kun én enkelt velgørenhedsorganisation, men til hele TRE! De tre er meget nøje udvalgt af Martin Jørgensen (initiativtager til hele konceptet) og er alle tre organisationer der gør noget godt for blandt andet syge børn. Men hovedkriteriet: BØRN & FAMILIER!

Sunny Cagara, magisk underholdning

i verdensklasse!

Tid og sted:

Royal Stage, Hillerød

Lørdag d. 6/2-2021 kl. 19.00!

MEGAJam feat. Gry Harrit danner live-

husorkester. Og spiller op til fest/dans

efter showet!

Danserne fra Beatjump i Holte er blandt de bedste i Danmark. De har bl.a. vundet DM i Hiphop i 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 og 2020. Så der er garanti for fuld gas, når Sofie Østergaard sender et hold dansere afsted!

Daniel Agger. Tidl. prof. fodboldspiller for Brøndby IF, Liverpool og det danske landshold. Daniel kommer og bliver interviewet live på scenen. The Agger Foundation er en af de tre organisationer der samles ind til og Daniel vil selvfølgelig også fortælle om fondens arbejde.

Sisse Fisker. Tidl. TV-vært og nuværende direktør i SMILFonden, som Sisse selv har startet. Sisse kommer og bliver interviewet live på scenen, hvor hun bl.a. vil fortælle om det vigtige arbejde SMILFonden laver. Fonden hjælper børn og familier til oplevelser og en mere overkommelig hverdag, end den det er at være indlagt på landets hospitaler.

LiveHappy.dk ✉️info@livehappy.dk 📞+45 5069 8769